Neo vila z izjemnim parkom

Podravska - Maribor - Prodaja

750.000 €
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Tip nepremičnine: Dvostanovanjska
 • Velikost (bruto): 722 m2
 • Parcela: 1.749 m2
 • Zgrajeno: 1999
 • Stanje: Novejša gradnja
 • Opremljenost: Opremljeno
 • Energetska izkaznica: D
 • Šifra: 12008BL

Splošno

 • Dodatno
  Balkon Atrij Terasa Klet
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Telefon Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka Kamin CK
 • Lega
  Zahod Sever
 • Luksuz
  Klima Savna Fitnes Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Dizajnersko

Opis

MARIBOR, RAZVANJE; Prodamo izjemno, luksuzno, dvostanovanjsko in poslovno NEO VILO, l. 1999, 722 m2 uporabnih površin na 1.749 m2 urejene parcele.

MARIBOR, RAZVANJE; Prodamo izjemno, luksuzno, dvostanovanjsko in poslovno NEO VILO, grajeno l. 1999. Stavba v celoti meri 722 m2 uporabnih površin na 1.749 m2 urejene parcele.
Prostorna, moderna hiša je urejena kot dvostanovanjski ter poslovni objekt s posebnimi vhodi. Opremljena je po najvišjih tehnoloških standardih, hkrati pa prijetna in daje občutek domačnosti. Vsako stanovanje ima svojo garažo za 2 avtomobila. Celoten objekt obsega 722 m2 površine v treh etažah.

 

Oglejte si video.


V prvi etaži, ki z ulične strani predstavlja pritličje, z vrtne strani pa klet, so vhodna avla ,poslovni prostori - pisarne, kotlovnica s shrambo, pralnico in garderobnim prostorom ter rekreacijski prostor s savno, sanitarijami, ter prostor z možnostjo postavitve notranjega bazena oz. telovadnice.


Druga etaža zajema 297 m2 stanovanjske površine, z vrta pa predstavlja pritličje hiše, se nahaja veliko razkošno stanovanje, ki je preko prostorne, sončne terase povezano z vrtom. Stanovanje meri 172 m2, terasa in balkoni pa še 64 m2 površine. V tem stanovanjskem delu so naslednji bivalni prostori: stopniščni del z vhodom, predprostor, garderobna soba, kuhinja ,velika, svetla dnevna soba z jedilnico in zaprto teraso - zimski vrt iz katerega vodijo stopničke na zelo lepo urejeno in vzdrževano zelenico. S hodnika prehajamo v spalni del, dve sobi za otroke ali goste, velika kopalnica z WC, manjša kopalnica s tušem in WC, ter spalnica z balkonom.


Tretja etaža stanovanja 147 m2 neto površine ima ločen vhod s cestne strani in lasten izhod na vrt z zahodne strani. Po stopnišču pridemo v stanovanje, kjer se nahajajo naslednji prostori : predprostor oz. vhod v stanovanje, velika jedilnica, ki je povezana s svetlo in prostorno dnevno sobo, kuhinja, spalnica. velika kopalnica z masažno kadjo ter WC in mala kopalnica s tušem in WC. Vsi prostori imajo izhod na vzhodno teraso, ki je s kovinskimi stopnicami povezana s spodnjo teraso ter predstavlja izhod na vrt ter dve otroški sobi s pogledom na zahod in prekrasen vrt.


Vsi vgrajeni materiali so vrhunske kvalitete, pohištvo je narejeno po meri. Po tleh je položen izredno redek parket iz južno ameriške rdeče češnje. Celotna stavba ima vgrajen sistem inteligentne hiše. Urejeno je daljinsko elektronsko vodenje in upravljanje za razsvetljavo, regulacijo zunanjih žaluzij, nastavitev temperature v sobah, centralni sesalni sistem, namakalni sistem, nadzor in varovanje notranjosti in okolice hiše, ogrevanje žlebov. Na podlagi vlažnosti in temperature zraka sistem avtomatsko regulira delovanje in s tem omogoča manjšo porabo energije. Hiša ima kakovostno toplotno izolacijo in aluminijaste zunanje žaluzije.
Tudi notranje stavbno pohištvo in druga notranja oprema je usklajena in izdelana iz enake vrste lesa kombinirano s korenino oreha . Po tleh je v kletnih prostorih, na stopnišču ter na hodnikih položen granit - kamen. V obeh stanovanji se v dnevni sobi nahaja kamin obdan s kamnom in je v prvi etaži stanovanja izveden še kot lončena peč v predprostoru. Povsod, kjer je po tleh položena keramika ali kamen , je urejeno talno ogrevanje.
Ogrevanje je urejeno za vsako etažo posebej s toplotno črpalko. Nameščeni so števci porabe za posamezne etaže.
V obeh stanovanjih je urejen centralni sesalni sistem (proizvajalec CYCLOVAC).
Prostori so klimatizirani z vrhunskimi klimatskimi napravami PANASONIC.
Hišo je možno z manjšim posegom preurediti v enostanovanjsko s poslovnimi prostori ali brez njih.
Primerna je tudi za osebe s posebnimi potrebami, z minimalnimi posegi pa je možno urediti privatno kliniko, medicinsko ordinacijo, prostore za rehabilitacijsko medicino ali kakšno drugo mirno dejavnost.
Pretežno ravno zemljišče je v celoti ograjeno in povezano z bivalnimi prostori preko terase in zimskega vrta. Urejen je namakali sistem, poleti pa daje prijetno senco paviljon s katerega lahko občudujemo zelenico, ribnika, nasade cvetja in grmovnic. Hiša se nahaja na koncu mirne ulice.
S severa je še poseben dovoz preko potoka po betonskem mostičku dovolj širokem, da lahko parkirate jahto ali avtodom na svojem zemljišču.

V bližini

Avtobusna postaja0.3 km / 3 mins
Trgovina2.9 km / 36 mins

Kontakt

IZ NAŠE PONUDBE