NOT A USER YET? SIGN IN

O podjetju

VIZIJA PODJETJA

Prodaja in nakup nepremičnin je ena glavnih prioritet vseh ljudi na svetu. Pri tem večina doživlja nemajhen stres, ko mora biti pozorna na vse nevarnosti, ki tičijo v nestrokovnem prenosu lastninske pravice. Pozornost je potrebno usmeriti na zakonodajo, skladnost gradnje, opremljenost, primerno ceno in še posebej na skrite napake, ki nas v uporabi nepremičnine lahko pripeljejo do precejšnjih stroškov.

Naša skrb in strokovnost bo vse te nevarnosti pripeljala do najmanjše možne mere.
 

DEJAN LAJH

direktor podjetja

Z nepremičninskim posredovanjem sem se dodobra spoznal, saj že vrsto let, tudi v času študija, sodelujem tako pri posredovanju pri prodaji kakor pri razvoju zemljišč za gradnjo in pripravi le teh za pričetek gradnje in gradnjo samo. Moji cilji vključujejo lastne investicije v zemljišča za gradnjo in lastne gradnje hiš in stanovanj za trg.

AMADEJ MIKLOŠIČ

nepremičninski posrednik

Večletne izkušnje pri nepremičninskem posredovanju, pošteno delo s strankami, prodajalci in kupci nepremičnin ter sodelovanje z investitorji pri razvoju projektov novogradenj so zagotovilo, da sem jaz, Amadej Miklošič, VAŠ nepremičninski posrednik, na katerega se lahko zanesete. Kot izkušen nepremičninski posrednik zagotavljam najvišji standard posredovanja in trženja, saj moje stranke izstopajo iz množice. Prodaja ali nakup lastnega doma je eno izmed najbolj stresnih dejanj v življenju, zato je zelo pomembno, da se pri tem lahko zanesete na nepremičninskega posrednika in mu zaupate, ta pa bo poskrbel za vas in vas varno spremljal pri postopku prodaje ali nakupa. Odpiranje vrat spreminja življenja!  

BORIS LAJH

nepremičninski posrednik

V prometu z nepremičninami sem aktiven že od l. 1994, kar zagotavlja neprecenljive izkušnje in strokovnost pri trženju nepremičnin. Z veseljem Vam svetujem pri določitvi cene za prodajo in preverim potrebno dokumentacijo. Zagotavljam Vam zanesljivost pri trženju in prenosu lastništva. Nepremičninski posrednik ni le prodajalec, temveč je predvsem svetovalec pri prodaji ali nakupu nepremičnine, ki je eden največjih življenjskih korakov vsakega posameznika.